Durres bregdet - AIBGOLEM sh.p.k

Apartamente ne Ndertim

Projekti i Godines ne zonen e plazhit Golem - Durr...

Projekti i Godines ne zonen e plazhit Golem - Durres

Eshte ne ndertim zbatimi i ketij projekti prestigjoz,i paisur me gjithe
documentacionin e duhur sipas ligjeve ne fuqi.
Apartamentet jane nga 60-70-80-90-100-120-140-meter katror.
Vendndodhja 100 metra nga deti dhe prane rruges dytesore Durres -Kavaje.
Pallati shoqerohet me gjithe infrastrukturen e nevojshme te ambjentit rrethues.
Pagesa mund te behet edhe me keste.
Per rezervime dhe informacione mund te na kontaktoni ne çdo moment.
2+++.jpg

DSC01795.JPG

pamje nga puna ne ndertim

pamje nga puna ne ndertim

Foto0085.jpg

Foto0084.jpg